HAK: Pojačan promet na cestama, prometne nesreće na A8, A3 i Jadranskoj magistrali

Pojačan je promet na važnijim cestama, gradskim cestama i obilaznicama, prilazima turističkim središtima, trajektnim lukama i pristaništima te pojedinim graničnim prijelazima. Na cestama u unutrašnjosti ponegdje ima i magle, izvijestio je u četvrtak Hrvatski autoklub.

Zbog prometne nesreće na A8 između Veprinca i tunela Učka vozi se jednim trakom usporeno.

Zbog prometne nesreće na Jadranskoj magistrali (DC8) u Kaštel Štafiliću vozi se usporeno uz regulaciju prometne policije.

Prometna nesreća na autocesti A3 Bregana-Lipovac na 104+000 km između čvora POPOVAČA i čvora KUTINA u smjeru Lipovca promet se vodi jednom prometnom trakom uz ograničenje brzine 60 km/h. Molimo korisnike za pojačan oprez.

Zbog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Karlobaga, državnoj cesti između čvora i mjesta Križišće (DC99) i lokalnoj cesti Kraljevica-čvor Križišće (LC58107) zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana i za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Na autocesti A1 na dijelu dionice između vijadukta Božići i tunela Sveti Rok vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h, no autocesta je otvorena za sve skupine vozila.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Na graničnom prijelazu Tovarnik čekanja su između pola sata i sat vremena.

Komentiraj