HAK: Pojačan promet na A3 u smjeru GP Bajakovo

hina

Zbog niskih temperatura moguća poledica, osobito na mostovima i nadvožnjacima u unutrašnjosti, a promet je pojačan na autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru graničnog prijelaza Bajakovo, izvijestio je u petak ujutro Hrvatski auto klub (HAK).

Vozače iz HAK-a upozoravaju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, kroz tunel Vrata u smjeru Rijeke vozi se jednim trakom usporeno, zbog radova.

Za sav promet zatvorene su ceste (zbog radova):Jadranska magistrala (DC8) kroz Posedarje, DC75 u Karigadoru, Taru i na dionici Vodnjan – Pula, DC206 Hum na Sutli-Kostel, DC300 Umag-Finida (radovi na kružnom raskrižju Marketi u Umagu), DC502 Smilčić-Pridraga.

Prema privremenoj prometnoj regulaciji vozi se na cestama: DC1 na dionici Točak-Hrvatski Blagaj; DC2 u Vukovaru u Ulici Priljevo; Jadranskoj magistrali (DC8) u mjestima Murvica Gornja, Slano i Klek, od mosta Bistrina (DC8) do raskrižja sa DC414 za Pelješac; DC27 na mostu Obrovac i u naseljima Budak i Stankovci;
DC32 kod mjesta Smrečje (kod Čabra); DC46 Đakovo-Budrovci; DC66 Pula-Most Raša u naselju Marčana; DC206 Valentinovo-Krapina.

Na graničnom prijelazu Stara Gradiška i Slavonski Brod na izlaz se čeka pola sata. Na ulazu Bregana čeka se jedan sat, jedan sat i na izlazu Bajakovo.

Katamaranska na liniji Split – Bol – Jelsa će isploviti na relaciji Split – Stari Grad bez pristajanja u lukama Bol i Jelsa. Polazak iz luke Split je u 16 sati.

Komentiraj