Zbog olujnog vjetra samo za osobna vozila otvorena je državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački, na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Sv. Marije Magdalene promet je zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom, izvijestio je u subotu Hrvatski autoklub (HAK).

Na autocesti A1 između prolaza Vučipolje i vijadukta Božići zbog olujnih udara vjetra vozi se uz ograničenje brzine od 40 km na sat, no autocesta je otvorena za sav promet.

Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Gorskom kotaru, a ima je i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Bosiljevo.

Zbog vode na kolniku na državnoj cesti DC36 u mjestu Rožen Breg te na županijskoj cesti ŽC Obrež-Donji Dragonožec na dijelu kod kanala vozi se jednim trakom usporeno.

Na državnoj cesti DC32 kod mjesta Smrečje zbog klizišta vozi se jednim prometnim trakom naizmjence.

Zbog odrona zatvorena je županijska cesta ŽC Knin-Plavno u mjestu Radljevac. Obilazak je lokalnom cestom  preko Stare Straže ili lokalnom cestom Čupkovića most.

Na graničnom prijelazu Macelj pojačan je promet autobusa na izlasku.

Granični prijelaz Harmica (SLO) zatvoren je za teretna vozila teža od 7,5 t.
Trajekti i katamarani plove redovito.

Komentiraj

PREKOpixabay
Podijeli objavu
Prethodni članakDHMZ: Kiša i pad temperature
Sljedeći članakWALL STREET Nove rekordne razine poslovanja
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.