HAK: Na A6 između Kikovice i Delnica samo osobna vozila

Zbog olujnog vjetra samo za osobna vozila otvorena je autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice, a obilazak za ostale skupine je državnom cestom DC3 kroz Gorski kotar, upozoravaju u petak ujutro iz  Hrvatskog autokluba.

Na Jadranskoj magistrali između Bakra i Novog Vinodolskog, autocesti A7 između čvorova Draga i Šmrika te lokalnoj cesti Križišće-Kraljevica zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, a na Jadranskoj magistrali  između Novog Vinodolskog i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

Zbog olujnog vjetra na A1 na dijelu dionice između južnog dijela tunela Sveti Rok i vijadukta Božići te na A6 Rijeka-Zagreb na dionici između Kikovice i tunela Tuhobić vozi se uz ograničenje brzine 40 kilometara na sat.

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski pa HAK upozorava vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te drže sigurnosni razmak između vozila.

Zbog povremeno pojačanog prometa i aktualnih kontrola na većini graničnih prijelaza moguća su čekanja u putničkom i teretnom prometu.

U pomorskom prometu nema poteškoća, a željeznički putnički prijevoz teče uglavnom redovito.

 

Komentiraj