HAK Mokre ceste, mjestimice magla

Hina

Pojačan je promet prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija, kolona je oko 2 km, a dijelom se proteže na Istarski ipsilon, javlja Hrvatski autoklub.

Mokri su i skliski kolnici mjestimice u Istri, Hrvatskom primorju, Slavoniji, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Vozačima savjetuju da prilagode brzinu, način vožnje uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila te da uključe kratka svjetla bez obzira na ljetno računanje vremena.

Za sav promet zatvorena je državna cesta DC1 Udbina-Gračac-Knin na dionicama Udbina-Bruvno (do 29.9.) i Sučević-Otrić (do 31.10.2017.god).

Za sav promet danas, 24.rujna do 11:30 sati zatvorena je državna cesta DC35 na dionici Medeljanec-Vidovec, zbog održavanja manifestacije. Obilazak je lokalnim prometnicama.

Radovi na autocestama: A2 Zagreb-Macelj između čvorova Zaprešić i Zabok u dužini od oko 3 km (od 15. +500 do 18. +080 km) vozi se dvosmjerno, istočnim kolnikom (do 17. studenog), a između čvorova Jankomir i Zaprešić (0.+500 km do 2.+500 km), u smjeru Zagreba, vozi se suženim kolnikom ( u vrijeme pojačanog prometa vozi se u koloni, posebice u jutranjim i poslijepodnevnim satima), A6 Rijeka-Zagreb na vijaduktu Zečeve Drage (od 13. do 11. km) u smjeru Zagreba vozi se dvosmjerno, jednom stranom autoceste (do 6. studenog).

Za sav promet zatvorene su ceste (zbog radova): DC1 Udbina-Gračac-Knin na dionicama Udbina-Bruvno (do 29.9.) i Sučević-Otrić (do 31.10.); DC2 obilaznica Slatine, zbog sanacije prijelaznih naprava na mostovima preko vodotoka Javorica i Potočani; DC29 na dijelu od Novog Golubovca do raskrižja za Stari Golubovec; DC502 Smilčić-Pridraga (obilazak: Obrovac-Karin-Pridraga-Benkovac-čvor Tromilja-Zadar).

Prema privremenoj prometnoj regulaciji vozi se na cestama: DC1 na dionici Jošani-Udbina (do 06.10.); DC2 u Vukovaru, u Kudeljarskoj ulici i Ulici Priljevo; DC66 u naselju Marčana; DC206 Valentinovo-Krapina; DC42 kod mjesta Ljuboština; ŽC2248 u Tuhlju (zbog odrona); ŽC6007 Zadar-Ražanac (u zoni radova vozi se uz ograničenje brzine od 30 km/h).

Granični prijelazi

Granični prijelaz Harmica (SLO) zatvoren je za teretna vozila teža od 7,5 t.

Pomorski promet

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Komentiraj