HAK: Mjestimice vlažni kolnici, tijekom jutra pojačan promet u gradovima

Na većini cesta promet teče bez posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje traju radovi. Kolnici su mjestimice vlažni. Moguća je poledica u unutrašnjosti, posebice na mostovima i nadvožnjacima. Tijekom jutra očekuje se pojačan promet u gradovima, na prilaznim i obilaznim cestama, javlja u utorak ujutro Hrvatski autoklub.

Na riječkoj obilaznici (A7): promet teče usporeno u koloni dugoj oko 2 km između tunela KATARINA i tunela ŠKURINJE I u smjeru Krka/Zagreba (zbog prometne nesreće u tunelu Škurinje II).

Od 16. ožujka do 15. lipnja 2021. god. za sav promet bit će zatvorena dionica državne ceste DC501 između čvorova Oštrovica i Meja. Obilazak: autocestom A6 i A7 (čvor Oštrovica-čvor Orehovica-čvor Hreljin).

Zbog snijega i zimskih uvjeta promet je zabranjen za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a sva ostala vozila moraju imati zimsku opremu na državnim cestama u Lici: DC42 u mjestu Poljanak i DC429 Selište Drežničko-Prijeboj.

Nema prekida u pomorskom prometu.

Zabillježena su višesatna čekanja za teretna vozila koja izlaze iz zemlje na prijelazu Duboševica. Oko sat vremena na izlaz čekaju teretna vozila na prijelazima Goričan i Bregana.

Komentiraj