Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Lici i na autocesti A1 između čvora Gospić i tunela Sveti Rok. Zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima u unutrašnjosti, javlja jutros Hrvatski autoklub koji vozače upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama. Zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima u unutrašnjosti.

Zbog prometne nesreće prekinut je promet državnom cestom Sisak-Sunja (DC224) između Siska i Gornjeg Komareva.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb zbog radova na vijaduktu Svilno (u duljini od oko 2 km) vozi se dvosmjerno, jednom stranom kolnika.

Na zagrebačkoj obilaznici (A3) zbog sanacije nadvožnjaka Kosnica na 35. km zatvoren je pretjecajni prometni trak u smjeru Bregane i u smjeru Lipovca, te se prometuje voznim i zaustavnim tracima uz ograničenje brzine od 60 km/h.

Zbog radova otežano se vozi, uz povremene zastoje, na Jadranskoj magistrali između Splita i Podstrane (DC8).

Pomorski promet

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Dana 16.12.2016. na liniji 832 Prapratno – Sobra, trajekt iz Sobre za Prapratno isplovit će u 11 umjesto u 10 sati.

Granični prijelazi

Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je izlazak teretnih vozila.

Zbog radova na graničnom prijelazu Županja, u oba se smjera povremeno vozi usporeno, a teretna vozila dodatno otežavaju protočnost putničkog prometa.

Radovi su i na graničnom prijelazu Slavonski Brod, smanjen je broj ulaza i izlaza, pa vozače upozoravamo na gužve i duža čekanja te im savjetujemo da koriste susjedne granične prijelaze.

Granični prijelaz Harmica (SLO) otvoren je za vozila do 7,5 t.

Komentiraj