HAK Magla smanjuje vidljivost u Gorskom kotaru, prometna nesreća u Vinkovcima

Damir Spehar/PIXSELL

Zbog prometne nesreće u vinkovačkoj Ulici kralja Zvonimira (DC55), prekinut je promet na državnoj cesti na izlazu iz Vinkovaca prema Vukovaru. Obilazak je preko mjesta Cerić, javlja jutros Hrvatski autoklub.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u Gorskom kotaru, a ima je i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb na mostu Bajer.

Zbog radova na autocesti A6 Rijeka-Zagreb zatvoren je vozni trak u tunelu Hrasten u smjeru Rijeke od 61 +700 do 62. km. Zbog radova je zatvorena i A7 između čvorova Križišće i Šmrika u oba smjera te između čvorova Hreljin i Križišće u smjeru Krka. Između čvorova Sveti Kuzam i Draga, u smjeru Zagreba zatvoren je vozni trak.

Za sav promet zatvorene su ceste: DC1 u Krapini (obilazak za osobna vozila je gradskim ulicama, a za teretna autocestom A2 Zagreb-Macelj između čvorova Krapina i Đurmanec); D50 u Gospiću, dio Ulice 9. Gardijske brigade HV i Bilajske ulice. Obilazak je gradskim prometnicama – Jasikovačka ulica i Vukovarska ulica. (do 10.07); spoj državnih cesta DC219 Ulica Domovinskog rata i DC1 Vukovarska ulica (bivša Splitska ulica) u Sinju; županijska cesta ŽC5042 Kukci-Višnjan kroz Novu Vas. Obilazak je Kukci-Labinci-Višnjan; lokalna cesta LC50046 Poreč-Kosinožići-Nova Vas kroz naselje Nova Vas. Obilazak je preko Poreča.

Granični prijelazi

Pojačan je povremeno ulazak teretnih vozila na GP Županja.

Granični prijelaz Harmica (SLO) otvoren je za vozila do 7,5 t.

Pomorski promet

Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

Komentiraj