HAK: Kolnici vlažni i skliski, ponegdje ima i magle

Kolnici su mjestimice vlažni i skliski. Ponegdje ima magle, javlja u utorak ujutro Hrvatski autoklub i poziva vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

A1 Zagreb-Split-Ploče: do 30. lipnja između 20:00 i 07:00 sati svakodnevno (osim subotom i nedjeljom), zbog izvanrednog prijevoza, kratkotrajno se obustavlja promet na čvoru Žuta Lokva; do 10. lipnja kroz tunel Konjsko vozi se dvosmjerno.

A3 Bregana-Lipovac: do 10. lipnja na nadvožnjaku u čvoru Lučko na zagrebačkoj obilaznici vozi se prema privremenoj regulaciji prometa koja je postavljena i na Jadranskoj aveniji; do 30. lipnja zbog radova na nadvožnjaku Rugvica između 49.+400 km i 49.+600 km vozi se uz privremenu regulaciju prometa, u smjeru Lipovca po dva sužena prometna traka.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Teretna vozila na ulaz u zemlju čekaju oko sat i pol vremena na prijelazu Tovarnik.

GP Čepikuće zatvoren je za državljane trećih zemalja. GP Dvor i Vitaljina otvoreni su samo za promet putnika i osobnih vozila. Na GP Gunja zabrana je prometa za teretna vozila i autobuse (zbog nestabilnosti mosta).

Komentiraj