HAK: Kolnici vlažni i skliski, mogući odroni

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski, a u dijelu Slavonije i sjeverozapadnoj Hrvatskoj ponegdje ima i magle, poručuju u nedjelju ujutro iz Hrvatskog autokluba (HAK) upozoravajući i na moguće odrone.

Na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče do 21. veljače zbog izvanrednog održavanja na vijaduktu Drežnik u smjeru Dubrovnika vozi se suženim kolnikom zbog čega su mogući kraći zastoji.

Do 27. veljače od 8 do 16 sati zbog izvanrednih prijevoza povremeno će se zaustavljati sav promet u zoni čvora Žuta Lokva u smjeru Zagreba.

Na A3 Bregana-Lipovac jučer i danas zbog izvanrednog održavanja mosta Sava, na lijevom kolniku autoceste (smjer Bregana) vozit će se pretjecajnim trakom te su mogući kraći zastoji i kolona vozila.

Vozi se otežano na prometnicama u Sisačko-moslavačkoj županiji, osobito na prilazima Petrinji, Glini, Sisku te okolnim mjestima pa iz HAK-a pozivaju vozače da prate upute nadležnih službi.

Zbog snijega i leda za sav promet zatvorene su državna cesta Sveti Rok-Mali Alan i županijska cesta Sušanj-Štirovača.

U prekidu su katamaranske linije Mali Lošinj-Cres-Rijeka, Novalja–Rab–Rijeka, Ubli-Vela Luka-Hvar-Split i Vis-Split, trajektne linije Sobra-Prapratno i Sumartin-Makarska te brodska linija Komiža-Biševo.

Trajektna linija 606 Trogir-Drvenik Veli-Drvenik Mali isploviti će u 10 sati na relaciji Trogir-Drvenik Veli,bez uplovljavanja u Drvenik Mali.

Komentiraj