Pixabay

HAK Kolnici u većini zemlje mokri, magla smanjuje vidljivost

Mjestimice mokrih kolnika ima u većem dijelu zemlje, dok magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Lici i Gorskom kotaru, a ima je i na autocestama A1 između čvora Boriljevo i tunela Mala Kapela, i A6 između čvorova Bosiljevo2 i Kikovica, javlja u nedjelju navečer Hrvatski autoklub.

Za sav promet zatvorena je državna cesta DC1 Udbina-Gračac-Knin na dionicama Udbina-Bruvno (do 29.9.) i Sučević-Otrić (do 31.10.2017.god).

Radovi na autocestama:

  • A2 Zagreb-Macelj između čvorova Zaprešić i Zabok u dužini od oko 3 km (od 15. +500 do 18. +080 km) vozi se dvosmjerno, istočnim kolnikom (do 17. studenog), a između čvorova Jankomir i Zaprešić (0.+500 km do 2.+500 km), u smjeru Zagreba, vozi se suženim kolnikom ( u vrijeme pojačanog prometa vozi se u koloni, posebice u jutranjim i poslijepodnevnim satima),
  • A6 Rijeka-Zagreb na vijaduktu Zečeve Drage (od 13. do 11. km) u smjeru Zagreba vozi se dvosmjerno, jednom stranom autoceste (do 6. studenog).

Pomorski promet

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Granični prijelazi

Zbog radova na graničnom prijelazu Stara Gradiška, od 21. rujna (u trajanju od 30 dana), promet će teći uz privremenu regulaciju. Zbog suženog kolnika u vrijeme gušćeg prometa očekuje se sporiji prolazak državne granice.

Komentiraj