Zarko Basic/PIXSELL

HAK Kolnici mokri i vlažni, pojačan promet teretnih vozila na Bregani

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski u Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Lici te središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj i u dijelu Slavonije, javlja jutros Hrvatski autoklub upozoravajući vozače na moguće odrone kamenja i zemlje.

Na autocesti A4 Goričan-Zagreb (do 7. rujna 2016. godine) zatvoren je izlazni krak čvora Sveta Helena iz smjera Goričana u smjeru Bjelovara i Vrbovca te izlazni krak čvora Sveta Helena iz smjera Goričana u smjeru Svete Helene. Obilasci: iz smjera Goričana u smjeru Bjelovara i Vrbovca je čvor Komin-DC3-ŽC3288-ŽC3017-DC10, a iz smjera Goričana u smjeru Svete Helene je čvor Komin-DC3-ŽC3017-DC10.

Zbog održavanja IAAF World Challenge mitinga, Zagreb 2016.-66. Hanžekovićevog memorijala privremeno će se zatvoriti promet na sljedećim gradskim prometnicama:

  • U ponedjeljak, 5. rujna od 17:00 do 22:30 – zapadni kolnik ulice Hrvatske bratske zajednice od ulice grada Vukovara do Slavonske avenije te parkiralište između ulice Hrvatske bratske zajednice i Nacionalne i sveučilišne knjižnice;
  • U utorak, 6. rujna od 8:00 do 20:15 – Jarunska cesta od ulice Marijana Haberlea do Horvaćanskog zavoja – ulaza u studentski dom i Horvaćanski zavoj od Jarunske ceste do ulaza na parking Kineziološkog fakulteta.

Granični prijelazi

Na graničnom prijelazu Bregana pojačan je izlazak teretnih vozila, kolona je oko 2 km.

Do završetka radova preko graničnog prijelaza Županja promet će teći preko 5 kolničkih traka, a ne preko 10 redovnih. Moguće su gužve i duža čekanja na prelazak državne granice, posebice vikendima.

Granični prijelaz Harmica (SLO) otvoren je za vozila do 7,5 t.

Pomorski promet

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Komentiraj