HAK: Kolnici mokri i skliski, prometna nesreća na A1

Mokri su i skliski kolnici mjestimice u većem dijelu zemlje. Na cestama u gorju i duž Jadranske magistrale (DC8) mogući su odroni. Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama, a zastoji su povremeno na dionicama cesta gdje traju radovi, javlja jutros Hrvatski autoklub.

Prometna nesreća na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova VRGORAC i PLOČE u smjeru Dubrovnika. Vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h. Molimo korisnike za strpljenje.

A1 Zagreb-Split-Ploče: kroz tunel Sveti Rok vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi.

Zagrebačka obilaznica (A3): zbog sanacije mosta Sava poslije čvora Ivanja Reka u smjeru Bregane promet se odvija po dva sužena prometna traka uz ograničenje brzine od 40 km/h, a kolona je na čvoru Ivanja Reka oko 1 km.

A3 Bregana-Lipovac: do 9. lipnja 2020. godine zatvoren je ulazni krak na čvoru Velika Kopanica u oba smjera. Promet se preusmjerava na čvorove Sredanci i Babina Greda.

Istarski ipsilon: 08./09.06.2020. u tunelu Učka u noćnim satima od 22,00h-06,00 h. vozit će se naizmjeničnim propuštanjem vozila zbog radova, u čvoru Ivoli zatvoren je izlaz iz smjera Rijeke te ulaz u smjeru Pule, u čvoru Cerovlje zatvoren je izlaz iz smjera Pazina te ulaz u smjeru Rijeke, na snazi su sljedeća ograničenja, odnosno zabrane za prolaske izvanrednih prijevoza na autocestama A8 i A9 Istarskog ipsilona: dionica čvor Kanfanar – čvor Medaki (max. širina 2,75 m), dionica čvor Medaki – čvor Kanfanar (max. širina 2,75 m), dionica čvor Rogovići – čvor Ivoli (max. širina 3,00 m), dionica čvor Ivoli – čvor Cerovlje (max. širina 2,80 m), dionica čvor Cerovlje – čvor Lupoglav (max. širina 3,00 m), dionica čvor Lupoglav – čvor Vranja (max. širina 3,00 m).

Trajekt na liniji 832 Sobra-Prapratno, neće isploviti u utorak, 9.6., u 15.00 sati iz Sobre. Linija će se ponovno uspostaviti u 19:00 sati s polaskom iz Sobre.

Teretna vozila na izlaz iz zemlje na GP Macelj čekaju oko sat i pol vremena.

Komentiraj