Goran Kovacic/PIXSELL

HAK Kolnici mokri i skliski, magla smanjuje vidljivost

Kolnici su skliski i mokri u Gorskom kotaru, Lici, Dalmaciji, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, a magla smanjuje vidljivost u Lici i na A1 između čvora Gospić i tunela Sveti rok, javlja jutros Hrvatski autoklub.

Zbog radova zatvorena je dionica autoceste A7 između čvorova Križišće i Šmrika u oba smjera te između čvorova Hreljin i Križišće u smjeru Krka. Između čvorova Hreljin i Sveti Kuzam u smjeru Rijeke vozi se jednim trakom.

Za sav promet zatvorene su državne ceste DC1 u Krapini (obilazak za osobna vozila je gradskim ulicama, a za teretna autocestom A2 Zagreb-Macelj između čvorova Krapina i Đurmanec); DC10 od čvora Dubrava do spoja s državnom i županijskom cestom u Cugovcu (obilazak je kroz Vrbovec); DC48 Baderna-Pazin na dionici Šurani-Kičer (kod Tinjana); D50 u Gospiću, dio Ulice 9. Gardijske brigade HV i Bilajske ulice. Obilazak je gradskim prometnicama – Jasikovačka ulica i Vukovarska ulica. (do 21.06); spoj državnih cesta DC219 Ulica Domovinskog rata i DC1 Vukovarska ulica (bivša Splitska ulica) u Sinju.

Granični prijelazi

Izlazak teretnih vozila pojačan je na GP Bregana i Pasjak.

Do 15.06.2016.g. na državnoj cesti DC201 u blizini graničnog prijelaza Požane/Sočerga vozi se uz regulaciju prometa semaforima, a i dalje je zabrana prometa za autobuse koji se preusmjeravaju na GP Kaštel.

Granični prijelaz Harmica (SLO) otvoren je za vozila do 7,5 t.

Pomorski promet

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Od 25. svibnja trajekti Jadrolinije plove prema na sezonskom, ljetnom, redu plovidbe.

Komentiraj