Mjestimice mokrih kolnika od kiše ima u Hrvatskom primorju i Gorskom kotaru, dok magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Gorskom kotaru i Slavoniji, a ima je i na dionicama autocesta: A5 Osijek-Đakovo, A6 Rijeka-Zagreb između čvora Kikovica i tunela Tuhobić (na dionici čvor Oštrovica-tunel Tuhobić ograničenje brzine je 40km/h), upozorava jutros Hrvatski autoklub.

Na 26.km autoceste A6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Bosiljevo2 i Kikovica, zbog manjeg požara na osobnom vozilu vozi se usporeno. Vozači se pozivaju na oprez.

Na autocesti A1, u smjeru Ploča, na odmorištu Kozjak (369.km) broj parkirališnih mjesta za kamione je prepolovljen zbog radova redovnog održavanja koji će trajati do 21.12.2017. Otvorena su odmorišta Vrpolje 333.km i Mosor 402.km.

Za sav su promet, zbog radova, zatvorene ceste: DC75 u Karigadoru, Taru i na dionici Vodnjan – Pula; DC46 Đakovo-Budrovci; DC206 Hum na Sutli-Kostel; DC300 Umag-Finida (radovi na kružnom raskrižju Marketi u Umagu); DC502 Smilčić-Pridraga.

Pomorski promet

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Granični prijelazi

Na izlaz teretnih vozila na GP Bajakovo (Batrovci) čeka se oko sat vremena.

Komentiraj