HAK: Granični prijelaz Batina zatvoren za sav promet, moguća duža čekanja i na ostalim graničnim prijelazima

Vremenski uvjeti povoljni su za vožnju. Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama. Na većini ostalih cesta vozi se bez posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje traju radovi. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Prema dojavi osječko-baranjske Policijske uprave, granični prijelaz Batina od 7 sati ujutro bit će zatvoren za sav promet.

Pojačana je provjera na graničnim prijelazima pa su moguća dulja čekanja putničkih, a osobito teretnih vozila, javlja HAK.

Jadrolinije je privremeno prekinula međunarodnu liniju Split – Ancona, s obzirom na uvedene restrikcije kretanja stanovništva u susjednoj Italiji zbog epidemije koronavirusa. Prekid linije predviđa se do 1.travnja, dok se međunarodna linija Dubrovnik – Bari obustavlja do 19. travnja 2020. godine.

Zbog radova na autocesti kod Goričana promet se preusmjerava preko čvora Goričan i dalje obilaznim pravcem na stari GP Goričan (obilazni pravac: čvor Goričan-ŽC2026-DC3-stari GP Goričan).
U domaćem pomorskom prometu nema poteškoća.

 

Komentiraj