Ivo Cagalj/PIXSELL

HAJDUKOVCI UOČI MACCABIJA “Pametnom igrom do gola u gostima”

Trener splitskog Hajduka Marijan Pušnik u srijedu je, uoči puta u Izrael, najavio prvu utakmicu playoffa Europa lige protiv Maccabija. Hajduk će na stadion Netayha istrčati u 19 sati.

Pušnik je poručio kako bi ‘jako dobro došao’ pogodak u gostima. “Nadam se da ćemo u četvrtak pokazati srce i borbenost, dati sve od sebe i da ćemo dobro stajati na terenu te time ostvariti dobar rezultat za uzvratnu utakmicu na Poljudu”, rekao je Pušnik koji nije želio odgovoriti na pitanje koji bi ga rezultat zadovoljio.

Dodao je da od Izraelaca očekuje veliki posjed lopte, a Splićani to moraju spriječiti pametnom igrom. O izraelskom protivniku kaže da je dobro posložena momčad, koja na svakom mjestu ima barem dva kvalitetna igrača.

Vratar Hajduka Lovre Kalinić okupljenim novinarima na Poljudu rekao je kako je sutrašnja utakmica tek prvo poluvrijeme. “Idemo u Izrael dati sve od sebe i pokušati izboriti što bolji rezultat”, kaže Kalinić, koji se slaže s trenerom da je riječ o kvalitetnoj momčadi. “Moramo pokušati sprijeliti njihove kontre. Ovo nam je najteži protivnik do sada, ali ako mi budemo pravi i damo svoj maksimum i onda imamo svoje šanse”, kaže Kalinić.

Zvonimir Kožulj također smatra da je Maccabi dosada najteži protivnik Hajduka. “Nemamo pravo na kikseve, moramo odigrati organizirano i pokušati postići pogodak u gostima”, zaključio je nogometaš Hajduka.

Sutrašnju utakmicu sudi Španjolac Jesus Gil Manzano, a uzvrat je na rasporedu sljedećeg četvrtka u 20:30 sati.

Komentiraj