HAJDUKOVCI O ŽDRIJEBU KUPA “Bit ćemo spremni i motivirani”

Ivo Cagalj/PIXSELL

Na danas održanom ždrijebu Hrvatskog kupa odlučeno je kako će se u polufinalu susresti Hajduk i Dinamo, te Rijeka i Slaven Belupo. Kapeta Hajduka Lovre Kalinić komentirao je za službene stranice kluba dvije utakmice koje će se odigrati sljedećeg mjeseca.

“Svaki derbi s Dinamom je poseban pa će takav biti i naš dvoboj u polufinalu Kupa Hrvatske”, rekao je Kalinić dodavši kako su ove sezone znali jako dobro igrati protiv Dinama, i kod kuće i u gostima. “Vjerujem da ćemo u ove dvije utakmice imati dobre šanse i da ćemo ih znati iskoristiti. Naša momčad je jako mlada, ali bit ćemo sigurno spremni i motivirani da damo sve od sebe i da napravimo rezultat koji svi priželjkujemo”, poručio je Kalinić.

Trener ‘Bijelih’ Damir Burić raduje se utakmicama protiv Dinama u kupu. “Bit će jako interesantne utakmice, uzbudljive u svakom slučaju. Bit ćemo spremni i motivirani, to je sigurno. Dat ćemo sve od sebe, svoj maksimum. Znam da će Poljud biti pun i da ćemo imaju pravu podršku naših navijača, a ja vjerujem u svoju momčad i naše mogućnosti”, kazao je.

Ipak, naglašava kako mu je žao što će se dvije utakmice protiv Dinama, jedna u kupu, jedna u prvenstvu, na Poljudu igrati u razmaku od samo tri dana.

Komentiraj