Hajdukov junak Marin Ljubičić: “Ovacije navijača sanjao sam cijeli život”

Mladi Hajdukov nogometaš Marin Ljubičić u četvrtak je postigao oba pogotka za pobjedu splitskog kluba protiv kazahstanskog Tobola u prvom susretu drugog pretkola Konferencijske lige. Bila je to prva Hajdukova europska utaklmica na Poljudu nakon dvije godine.

Ljubičić (19) je zabio u 21. minuti, nakon što je protivnicima oduzeo loptu i nakon kontre i kombinacije sa Sahitijem doveo Hajduk u vodstvo. Drugi gol postigao je u 52. minuti nakon odličnog ubačaja Lovrencsicsa.

“Prije svega bih htio zahvaliti svima koji su me podržali nakon prošle utakmice i promašaja. Zahvalio bih i svima koji su došli na Poljud bez obzira na pandemiju. Mi smo odigrali stvarno dobru utakmicu, kontrolirali igru 90 minuta. Oni su imali posjed, ali bezopasni, bez pravog šuta na gol”, rekao je nakon susreta Ljubičić za Hajduk Digital TV. Dodao je da su tražili svoju šansu, i zabili dva gola.

Trener Jens Gustafsson Ljubičića je iz izgre izvadio u 63. minuti, a navijači su s tribina dvostrukog strijelca pozdravili ovacijama. “To je baš lijepa gesta navijača, ovo sam sanjao cijeli život. Imamo sad rezultat 2:0, ali moramo ponoviti ovakav nastup u Kazahstanu i nadati se trećem pretkolu”, zaključio je mladi napadač Hajduka.

Komentiraj