Hajduk srcima želi popuniti kapacitet Poljuda

U sklopu akcije “Uvik u srcu” juniori i igrači prve momčadi Hajduka započeli su s postavljanjem više od sedam tisuća naljepnica na sjedalice istočne tribine stadiona Poljud kako bi iskazali zahvalnosti i poštovanje za sezonske pretplatnike u trenucima kada nije dopušteno igranje utakmica s gledateljima na stadionu. Naljepnice su u obliku srca, a na njima su napisana imena i prezimena ovosezonskih vlasnika sezonskih ulaznica Hajduka.

Klub je mogućnost dobivanja naljepnice ponudio i onima koji nisu pretplatnici, a koji svoje mjesto na tribinama stadiona do kraja aktualne natjecateljske sezone mogu osigurati po cijeni od 100 kuna za pet prvenstvenih domaćih utakmica. Cilj je na taj način popuniti kapacitet stadiona koji je nešto manji od 35.000 sjedalica.

Oni koji se priključe akciji dobit će i pravo na popust od 20% na cjelokupni asortiman u web shopu kluba, ali i zamjenske ulaznice za sve Hajdukove domaće utakmice do završetka sezone 2019/2020. Osim u fan shopovima kluba u akciju se može uključiti i putem web shopa.


Na pretplatnike misle i u Dinamu, Rijeci i Osijeku koji su najavili da će vjernim navijačima uz suradnju s Hrvatskim Telekomom omogućiti besplatno gledanje utakmica klubova za koje navijaju u prvoligaškom natjecanju putem platforme MAXtv To Go.

Komentiraj