Hajduk u nedjelju na Poljudu u sklopu 17. kola HNL-a dočekuje Inter, a sjeverna će tribina biti zatvorena zbog kazne disciplinskog suca HNS-a Saše Pavličića-Bekića. Hajduk je povodom kazne na svojim stranicama objavio priopćenje, koje prenosimo u cijelosti:

“Ovakav HNS je više puta dokazao da ne treba očekivati pravičnost niti dobronamjernost ijedne od njihovih institucija. Dok isti nekažnjeno ne provode zakone Republike Hrvatske besmisleno je očekivati odluke koje idu u interesu hrvatskog nogometa. Svjesni smo da je cilj kazne zatvaranje dijela tribine ili cijelog stadiona za utakmicu protiv Dinama, kako bi se još jednom poslala poruka navijačima da su u njihovoj viziji nogometa nepoželjni, ne vodeći računa o organizacijskim i sigurnosnim aspektima takve odluke.

S obzirom na očite namjere i činjenicu da su sve naše žalbe od istih odbijene, odustajemo od žalbe.

Hajduk je otvoren za suradnju sa svima koji žele dobro hrvatskom nogometu i koji se žele baviti rješavanjem uzroka problema. Naš cilj su pravedan i zdrav nogomet, jednakost za sve klubove i puni stadioni. Ovo vodstvo HNS-a to ne želi niti može postići”

Komentiraj