Hajduk je u srijedu na Poljudu predstavio novog predsjednika Uprave kluba, Jasmina Huljaja. Huljaj je magistar farmacije i poslovnog upravljanja koji je cijelu karijeru proveo u tvrtci Jadran-Galenski laboratorij d.d.

Nadzorni odbor kluba odlučio je o nasljedniku Ivana Kosa, nakon raspisanog javnog natječaja te konzultacija s angažiranom ”head hunting” agencijom. Huljaj je dobio mandat na četiri godine.

“Uža lista kandidata sastajala se od 12 kandidata, od čega se izabralo osam, dok su u uži izbor ušla četiri, od čega je izabran Jasmin”, rekao je na početku predstavljanja predsjednik NO Hajduka Slaven Marasović.

Huljaj je rekao kako mu je izrazita čast preuzeti funkciju predsjednika Hajduka. “Rođen sam u Splitu, dijete sam grada. Nakon srednje škole upisao sam Fakultet farmacije, radio sam četiri godine u Dalmaciji. Uvijek sam radio u JGL-u. Odlučio sam se za nove izazove te sam objeručke prihvatio ovu priliku Hajduka. Osim što sam ovdje rođen, igrao sam u Hajduku u mlađim kategorijama i za mene je ovo stvarno čast. Vjerujem da ću svojim trudom i radom zaslužiti povjerenje navijača”, kazao je.

Naglasio je kako posljednjih dvadesetak godina nema puno veza s nogometom, ali ga prati. “Ja sam proizvod samog sebe i nisam ničiji izaslanik i to mi daje jednu sigurnost. I tako ću se truditi raditi u Hajduk”, poručio je Huljaj.

Istakno je kako Hajduku treba egzakta strategija s jasnim ciljevima. “Ipak, najviše fokusa treba biti na razvoju našeg omladinskog pogona. Vjerujem da s našim kvalitetnim radom možemo iznjedriti vrhunske nogometaše”, dodao je i poručio kako ne želi obećavati titule.

“Rezultat mora doći, ali u kojem roku teško je to sada obećati. Mi ćemo dati svoj maksimum. Meni je rezultat fokus, ja sam natjecatelj i tako da ćemo dati sve od sebe”, kazao je na predstavljanju.

Komentiraj