Hajduk posudio Sahitija Šibeniku

Emir Sahiti novi je igrač Šibenika, 21-godišnji krilni napadač iz Albanije stigao je na sezonsku posudbu iz splitskog Hajduka, gdje je nastupao za drugu momčad. Sahiti je već upisao prvi nastup za novu momčad te je bio strijelac u 1:1 remiju s Croatijom Zmijavci.

Mladi ofenzivni veznjak karijeru je započeo u lokalnom albanskom klubu KF Ramiz Sadiku, nakon čega je ubrzo prešao u FC Prishtina te zatim i u KF Trepča 89, a potom je postao član Rabotničkog iz Skopja gdje je za prvu momčad debitirao s nepunih 17 godina. Igrao je za U-19 reprezentaciju Albanije, a od 2018. god  je član njihove U-21 reprezentacije.

U drugoj momčadi Bilih je do sada upisao 25 nastupa u kojima je postigao dva gola, a za prvu momčad odigrao četiri utakmice u mandatu Siniše Oreščanina.

Osim Sahitija redove Narančastih su pojačali i Silvio Anočić te Deni Jurić, a produžetak ugovora na jednu sezonu su potpisali Nediljko Labrović i Prince Obeng dok je Marko Bulat koji je potpisao za sljedeće dvije godine. Na Šubićevcu pak više nisu Luka Juričić koji je potpisao za Željezničar, Vice Kendeš koji karijeru nastavlja na Islandu, iskusni Davor Kukec koji će put Austrije, Yusuf Musa koji prelazi u Dubravu te Zvonimir Blaić, Ivan Antunović i Matteo Pranjić.

S klubom pak treniraju i iskusni igrači Mate Maleš, Ivan Fuštar i Gordon Schildenfeld, a hoće li što biti od njihova angažmana pokazat će budućnost.

Komentiraj