Ivo Cagalj/PIXSELL

HAJDUK KRENUO U RUMUNJSKU Pušnik: “Ne zadovoljava nas ništa osim pobjede”

Momčad Hajduka jutros je s Poljuda krenula za Rumunjsku, gdje ih sutra od 20 sati očekuje prva utakmica drugog pretkola Europske lige protiv CSMS Iasija.

Trener Marijan Pušnik poručio je okupljenim novinarima da je atmosfera među igračima pozitivna i nasmijana. “Igrači trebaju punu podršku, nadam se da možemo napraviti rezultat već u Rumunjskoj. O Rumunjima znamo skoro sve, ne može nas puno toga iznenaditi. Ne zadovoljava nas ništa osim pobjede”, rekao je.

Kapetan ‘Bijelih’ do povratka Lovre Kalinića, Nikola Vlašić rekao je da ih u Rumunjskoj čeka teška utakmica protiv čvrste momčadi pune iskusnih igrača. “Mi idemo na pobjedu i želimo zabiti što više golova. Ako budemo strpljivi pronaći ćemo rupu i zabiti im gol”, rekao je Vlašić potvrđujući trenerove riječi da je atmosfera odlična. “Trener je uveo nešto novo, svi dišemo kao jedan i to je ključ”, kazao je.

I Zoran Nižić je najavio da u Rumunjsku Hajduk ide po pobjedu. “Dobro smo analizirali protivnika, oni su dosta dobro organizirani, drže se defenzivno, tako da je na nama da nametnemo ritam i stil igre, i kako je trener najavio, izborimo pobjedu”, zaključio je.

Pušnik je u Rumunjsku poveo dvadesetoricu igrača: Stipicu, Šimića, Jeffersona, Vlašića, Ohandzu, Grbića, Mujana, Mastelića, Juranovića, Kožulja, Milića, Kalika, Saida, Nižića, Pejića, Bašića, Tudora, Ismajlija, Ćosića i Vojkovića. U momčadi nema Sušića, Futácsa i Bašića koji su ozlijeđeni, te Kalinića, koji bi se trebao vratiti za splitski uzvrat.

Komentiraj