Hajduk krenuo na pripreme, mladom Tekliću pozlilo u autobusu

Hajdukovi nogometaši krenuli su u nedjelju u podne na dvotjedne pripreme u slovensko Pohorje. No, već nakon sat vremena morali su se zaustaviti, jer je 19-godišnjem napadaču Toniu Tekliču pozlilo-

“Od početka puta Tonio se nije osjećao najbolje. Predostrožnosti radi, zaustavljen je autobus i upućen je u zadarsku bolnicu u pratnji liječnika i sada čekamo konačnu dijagnozu”, potvrdili su iz Hajduka za 24sata. Kako navodi portal, riječ je o upali slijepog crijeva.

Pretrage su još uvijek u tijeku, no prema svemu sudeći, mladi nogometaš morat će biti podvrgnut operativnom zahvatu uobičajenom u takvim slučajevima.

Trener Siniša Oreščanin na pripreme je poveo 28 igrača. Među njima nema Ante Palaverse, koji je prodan Manchester Cityju, pa posuđen Hajduku. Mediji navode kako su u tijeku pregovori da Palaversa ipak napusti Hajduk godinu dana ranije nego što je to prvotnim planom bilo dogovoreno.

Domagoj Bradarić i Josip Posavec pripremama splitskog kluba priključit će se nakon Europskog prvenstva U-21, koje se igra u Italiji i San Marinu.

Komentiraj