Igor Kralj/PIXSELL

HAJDAŠ DONČIĆ “Vlada će biti formirana u rekordnom roku jer je unaprijed dogovorena”

SDP-ov Siniša Hajdaš Dončić u četvrtak je za N1 televiziju rekao kako se neće kandidirati za predsjednika stranke, te rekao da nema favorita za nasljednika Zorana mialnovića.

“Trebaju zacijeliti rane od gubitka izbora, treba pustiti neko vrijeme da prođe. Vidjet ćemo kako će se razvijati situacija, tko će se kandidirati”, rekao je Hajdaš Dončić. Dodao je da će pronaći racionalno i najbolje rješenje za budućnost SDP-a.

Kandidaturu Aleksandre Kolarić, kaže, ne podržava. “Njezino primanje u stranku nema nikakve veze s mojom županijom. Pričamo o Zaboku. O tome će odlučivati njezina matična organizacija. No, ona definitivno ne bi bila dobra kandidatkinja zbog ranijih ispada u javnosti”, smatra.

Za trenutačne pregovore HDZ-a i mosta nezavisnih lista kaže da su unaprijed dgovoreni. “Vlada je bila dogovorena prije izbora, ovo je sve bio igrokaz da ispadne da se nisu baš sve dogovorili. Bit će formirana u rekordnom roku jer je unaprijed dogovorena”, kaže Hajdaš Dončić zaključujući kako misli da će nova Vlada potrajati četiri godine.

Komentiraj