HAJDAŠ DONČIĆ “Milanoviću je jednostavno dosta”

Patrik Macek/PIXSELL

SDP-ov Siniša Hajdaš Dončić jutros je u emisiji ‘Novi dan’ N1 televizije komentirao nepojavljivanje u Saboru još uvijek aktualnog predsjednika stranke Zorana Milanovića, ujedno i predsjednika Kluba zastupnika SDP-a.

Hajdaš Dončič je rekao kako je bilo dogovoreno da on i Igor Dragovan preuzmu Klub, a da se Milanović ne miješa u svakodnevni rad Sabora kako ne bi ispalo da preferira nekoga. “Čovjek se povukao i neće smetati svojim prisustvom. U 12. mjesecu će se definitivno povući iz Sabora”, rekao je Hajdaš Dončić.

Na pitanje što se dogodilo s Milanovićem, Hajdaš Dončić kaže: “Čovjeku je jednostavno dosta. Zoranu je dosta. Formalnopravno on je predsjednik kluba, ali klub koordiniramo Dragovan i ja”, rekao je dodajući kako je ovo najnormalnije tranzicijsko razdoblje te kako ne vidi nikakav problem.

“Bit ćemo kvalitetna oporba. Što se tiče državnih izbora, izgubili smo, to smo priznali, sad ćemo birati predsjednika. Pokušat ćemo za četiri godine ponovno osvojiti vlast u Hrvatskoj”, zaključio je Hajda Dončić.

Komentiraj