HAJDAŠ DONČIĆ “Izbor povjerenika pokazuje da je pravi ministar gospodarstva Borislav Škegro”

Patrik Macek/PIXSELL

Siniša Hajdaš Dončić u ponedjeljak je na konferenciji za novinare SDP-a komentirao izbor povjerenika Vlade i sitiaciju u Agrokoru.

Hajdaš Dončić je rekao da izbor povjerenika pokazuje da je pravi ministar gospodarstva Borislav Škegro te kako oni s tim izborom nisu sretni. “Ipak želimo da povjerenik isplati plaće, tražimo da zaštiti radnike, popiše sve tražbine te ih javno objavi u roku od 30 dana. SDP je aktivno otvorio info telefon gdje svi zainteresirani mogu komunicirati svaki dan s timom unutar naše stranke”, kazao je.

Poručio je i kako Ramljak nije bio blizak SDP-u. “vi znamo tko ga je predložio za to mjesto na kojem je bio”, rekao je.

Još je jednom ponovio nezadovoljstvo oporbe s donošenjem ‘lex Agrokora’ te dodao kako vjeruje da će se neki prijedlozi oporbe saslušati kako bi se zaštitilo radnike i male dobavljače, kako prenosi Dnevnik.hr.

Na današnjoj sjednici Vlade, podsjetimo, Ante Ramljak predložeb je za povjerenika Vlade, a nekoliko sati kasnije potvrdio ga je zagrebački Trgovački sud. Ramljak je, zajedno s premijerom i članovima Vlade, održao sastanak s dobavljačima Agrokora. Dogovoreno je kako se nastavlja isporuka u trgovine Konzuma.

Komentiraj