Gwyneth Paltrow proslavila 48. rođendan objavom fotografije na kojoj je gola

Gwyneth Paltrow, glumica i osnivačica lifestyle brenda Goop u nedjelju je proslavila 48. rođendan. Odlučila ga je obilježiti na poseban način i to tako što je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je potpuno gola. Ispod fotografije napisala je, uz zahvalu svima na rođendanskim čestitkama, kako je ovog puta kao od majke rođena. Usput je reklamirala svoj brend Goop dodajući kako ju je novi maslac za tijelo potaknuo da pomisli kako može skinuti odjeću sa sebe.

Njezin suprug, televizijski producent, redatelj i scenarist Brad Falchuck ipak je primijenio konzervativniji način proslave njenog rođendana uz fotografiju Gwyneth Paltrow kako se odmara na sofi. „Ova zloćka danas bilježi 48“, napisao je Falchuck uz komentar kako ona radi pizzu, ne kasni na koktele, izgleda sjajno i „nikada ne propušta priliku šupčinu postaviti tamo gdje mu je mjesto“. Na kraju je napisao ako joj netko želi nešto pokloniti za rođendan, neka glasa. Naravno, govorio je o izlasku na izbore za američkog predsjednika.

Gwynet Paltrow bila je u braku s pjevačem grupe Coldplay Chrisom Martinom a nakon razvoda je stupila u vezu s Bradom Falchuckom s kojim se vjenčala u srpnju 2018. godine.

Komentiraj