Gwyneth Paltrow priznala da je skoro umrla pri rođenju prvog djeteta

Gwyneth Paltrow gostovala je u ponedjeljak u podcastu „Armchair Expert“ Daxa Sheparda i Monice Padman te je rekla kako je prije 17 godina skoro umrla prilikom poroda Apple Martin. Poznata 49-godišnja glumica ispričala je kako je i Apple i 15-godišnjeg Mosesa Martina rodila carskim rezom. Otac djece je pjevač Chris Martin, par se razveo 2016. godine nakon 13 godina braka.

Kako je rekla Gwyneth Paltrow, prilikom pororda Apple Martin došlo je do komplikacija te njih dvije gotovo da nisu preživjele. „Moja kći bila je u opasnosti. Bilo je ludo. Skoro smo umrle. Nije bilo dobro“, izjavila je glumica koja nije ispričala detalje koji su doveli do tako riskantnog poroda, ali je priznala da zbog toga ima veliki ožiljak na tijelu. Priznala je da joj je trebalo puno vremena da se navikne na taj ožiljak ali da joj to više ne smeta. „Samo kažem ‘to nekada nije bilo ovdje’“, opisala je svoju reakciju.

To nisu bile jedine komplikacije koje je Gwyneth Paltrow imala. Naime, tijekom treće trudnoće doživjela je pobačaj. „Imam loša iskustva iz vremena kada sam bila trudna s trećim djetetom, i tada sam skoro umrla. Pitala sam se treba li opet pokušati zatrudniti s trećim djetetom“, izjavila je Paltrow svojedobno za list Daily Mail dodajući kako su Apple i Moses neprestano tražili od nje još jedno dijete.

Nakon razvoda, ona se 2018. godine vjenčala s redateljem Bradom Falchukom koji također ima dvoje djece, Isabellu i Brodyja.

Komentiraj