Gwyneth Paltrow i Kate Hudson ispričale koji glumac najbolje, a koji najgore, ljubi

Gwyneth Paltrow ugostila je Kate Hudson u svom podcastu Goop gdje su njih dvije razgovarale u glumcima koji su im bili partneri u filmovima. U jednom trenutku počele su razgovarati o tome tko se od njih najbolje ljubi, ali to ih je potaklo da popričaju i o tome tko se najlošije ljubi. Kate Hudson prisjetila se Matthewa McConaugheya s kojim je glumila u filmovima „Kako se riješiti frajera u 10 dana“ i „Nije zlato sve što sja“. Kazala je da je svaki puta, kada su snimali scenu u kojoj se ljube, nešto upropastilo taj trenutak.

„Svaki puta kada bih poljubila McConaugheya nešto bi se dogodilo, ili je on bio slinav, ili bi vjetar zapuhao. Iskreno, čini mi se da nikada nisam naišla na glumca koji se izvrsno ljubi. Mislim da sam zaslužila bolje“, zaključila je Kate Hudson priznajući kako je uživala u ljubljenju s Billyjem Crudupom na snimanju filma „Korak do slave“ 2000. godine. Nažalost, ta scena poljupca na kraju je izbačena iz filma ali Kate Hudson je kazala kako je Crudup bio jako dobar.

S druge strane, Gwyneth Paltrow nije željela reći koji se od njezinih filmskih partnera najbolje ljubi ali je rekla kako je ljubljenje s Robertom Downeyem jr. bilo najčudnije iskustvo. „Kada sam poljubila Roberta pomislila sam ‘Zezate me, ovo je kao da sam poljubila svog brata’“. Gwyneth Paltrow i Robert Downey jr. glumili su zajedno u sedam filmova, počevši od filma „Iron Man“ 2008. godine pa do prošlogodišnjeg hita „Osvetnici: Kraj igre“.

Komentiraj