FaH

DUBROVNIK Pronađena nestala Australka

Dubrovačka policija u srijedu poslijepodne obavijestila je medije kako je Australka pronađena. Njena majka je dobila informaciju gdje joj se kćer nalazi te je putem australskog veleposlanstva obavijestila policiju da može obustaviti mjere traganja, prenosi Dnevnik.hr.

Podsjetimo, dubrovačka policija u srijedu je izvijestila da traga za 20-godišnjom Australkom Terese Bernadette Killalea čiji je nestanak prijavljen u utorak.

Policiji je prijavljeno da se navedena djevojka, koja je u turističkom posjetu Dubrovniku, posljednjih nekoliko dana ne javlja majci na telefon, ističe policija iz koje dodaju da poduzimaju sve potrebne mjere traganja.

Podaci mlade Australke uneseni su i u Nacionalnu evidenciju nestalih osoba u kojoj stoji da se djevojka telefonski javila majci u Australiji 10. rujna te da joj se od tada gubi svaki trag.

Nestala 20-godišnjakinja visoka je 165 centimetara, ima crnu kosu i ovalno lice te je slčabije tjelesne građe, navodi se u evidenciji.

Policija molimo građane da se, ukoliko imaju bilo kakvih saznanja o nestaloj djevojci, jave na telefon 192 ili u najbližu policijsku postaju.

Komentiraj