Trener Manchester Cityja Pep Guardiola poručio je u najavi današnje uzvratne utakmice četvrtfinala Lige prvaka, kako će njegovi nogometaši morati odigrati savršenu utakmicu kako bi nadoknadili zaostatak od 3:0 iz prve utakmice protiv Liverpoola.

Nakon što su izgubili prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka, i to bez udarca na gol Liverpoola, nogometaši Manchester Cityja poraženi su i u subotu u velikom dvoboju protiv Manchester Uniteda. Iako su na poluvremenu imali veliko vodstvo od 2:0, do kraja utakmice primili su tri gola i ostali bez bodova i proslave titule.

“Jedini način za igranje dobrog nogometa je misliti pozitivno. Da bismo prošli, moramo odigrati savršenu utakmicu, stvarati prilike i dobro se braniti”, objasnio je Guardiola. “Imamo 90 minuta, svašta se može dogoditi. Mi ćemo pokušati”, dodao je.

Španjolski je trener naglasio kako uopće ne treba govoriti o motivaciji. “Moja momčad je izvanredna, ne može se mjeriti s ostalima. Pravo je zadovoljstvo biti trener ovim nogometašima”, istaknuo je.

Komentiraj