Grupi Suicidal Tendencies suspendiran instagram profil zbog imena benda

Američka hardcore grupa Suicidal Tendencies (Samoubilačke sklonosti) ponovno je prisutna na Instagramu nakon što im je profil suspendiran na tri tjedna zbog naziva benda, što su odmah dali do znanja svojoj publici u jednoj od prvih objava na instagramu.

“Ovo nije prvi put da su nam to napravili, ali nadam se da će biti posljednji”, napisali su u svom postu, te se obratili svojim obožavateljima: “O tome ćemo kasnije više govoriti, ali sada se želimo usredotočiti na pozitivnu stvar i dati vam najbolje od sebe te se zahvaliti što ste uvijek uz nas!”

U objavi je najavljena i suradnja benda s kompanijom Dixxon Flannel Co, koja je lansirala majicu u spomen na 30. obljetnicu pjesme ‘The Plague That Makes Your Booty Move … It’s The Infectious Grooves’, iz 1991. godine funk-metal supergrupe Infectoral Grooves koju je predvodio Mike Muir, frontman grupe Suicidal Tendencies.

Povratak Suicidal Tendencies na Instagram dogodio se točno u vrijeme njihovog pojavljivanja na Aftershock festivalu u Sacramentu, gdje nastupaju 8. listopada zajedno s Metallicom, Volbeatom, grupom Rancid, Seether i Dropkick Murphys.

 

Početkom listopada basist grupe Roberto ‘Ra’ Díaz završio je višemjesečnu američku turneju s grupom Korn, zamijenivši Reginalda ‘Fieldyja’ Arvizua nakon što je najavljeno da će Fieldy pauzirati neko vrijeme. Fieldy se odlučio na dužu pauzi kako bi se maknuo od ‘loših navika’ koje su navodno “izazvale određenu napetost među ljudima oko njega”.

U svibnju je Mike Muir udružio snage s članovima grupe Rancid, pjevačem Timom Armstrongom i basistom Mattom Freemanom, te gitaristom i bubnjarem grupe Pennywise Fletcherom Draggom i Byronom McMackinom kako bi osnovali novu supergrupu pod nazivom The Crew koji su predstavili pjesmu ‘One Voice’ koja je potom objavljena na vinilu radi prikupljanja sredstava za platformu Musack, inicijativu koja djeci i odgajateljima pomaže prikupiti glazbene instrumente.

 

 

Komentiraj