GEFCO

Grupa GEFCO dobila oznaku HappyTrainees 2019 u tri kategorije

Grupa GEFCO, globalni pružatelj usluga industrijskog lanca opskrbe i jedan od europskih lidera u automobilskoj logistici, dobila je oznaku HappyTrainees 2019 u kategorijama Svijet, Europa i Francuska. GEFCO se po prvi put nalazi među pet svjetskih tvrtki koje se mogu pohvaliti sretnim praktikantima, pripravnicima te volonterima iz cijelog svijeta.

Pokrenut 2012. godine, sustav ocjenjivanja HappyIndex®Trainees prepoznaje tvrtke koje su postigle izvrsnost u svojim sustavima za uključivanje i vođenje studenata te pružanje podrške. Dva su glavna cilja tog sustava ocjenjivanja: usmjeravanje mladih zaposlenika pri izboru karijera isticanjem najbolje rangiranih tvrtki i omogućavanje uključenim kompanijama da potpuno transparentno procijene kvalitetu vlastitih politika upravljanja ljudskim resursima.

Prenosimo priopćenje za medije:

“Prilikom izrade ljestvice za 2019. godinu više od 50.000 praktikanata i pripravnika ispunilo je digitalni upitnik kako bi ocjenama od 0 do 5 ocijenili svoje svakodnevno iskustvo u kompaniji u kojoj su radili kroz šest područja: razvoj karijere, radno okruženje, upravljanje, motivacija, ponos i zadovoljstvo.

Ove je godine u izboru od preko 3.300 kompanija oznaku HappyTrainee dobilo 200 tvrtki u trima kategorijama koje se temelje na broju zaposlenih studenata godišnje (više od 500, 100 do 499 ili manje od 100). Zapošljavajući godišnje 100 do 499 studenata, GEFCO se prvi put nalazi među prvih pet globalnih kompanija u kojima su praktikanti i pripravnici najsretniji, s rezultatom 3,8 od 5. Ukupno je 77,6 posto studenata izjavilo da bi drugima preporučili GEFCO kao mjesto za obavljanje prakse, pripravništva ili sudjelovanje u međunarodnom volonterskom programu.

GEFCO je također dobio oznaku HappyTrainees za Europu i Francusku, s rezultatima 3,84 i 3,85 od 5. Taj rezultat odražava dosljednost kompanije u politici uključivanja u Francuskoj i podružnicama širom svijeta.

„Oduševljeni smo i vrlo ponosni na oznaku HappyTrainees koja je odraz povjerenja studenata u našu Grupu. Pripravništvo, razvoj karijere i obuka ključni su pokretači uspješnosti Grupe GEFCO. Osobito računamo na mlade talente koji će svojim novim idejama potaknuti inovacije unutar kompanije i pomoći u izgradnji njezine budućnosti. Oni igraju važnu ulogu u našim timovima, stoga im poručujemo: pridružite nam se!“, izjavila je Virginie Outerovitch, direktorica za upravljanje talentima u Grupi GEFCO“, piše u objavi. 

Komentiraj