Hina Dario GRZELJ

GRMOJA “Sada će svi govoriti da Dobrović laže, a Marić govori istinu”

Politički tajnik Mosta Nikola Grmoja u četvrtak je komentirao ispriku Slavena Dobrovića Zdravku Mariću, nakon što je HBOR objavio audiosnimku sa sjednice Nadzornog odnbora, na kojoj se raspravljalo o kreditima društvima Zvijezda d.d., Ledo d.d., Jamnica d.d. i PIK Vrbovec d.d.

“To je reakcija jednog poštenog čovjeka. Ne bi tražio da se objavi snimka da je mislio nešto mutiti, kada se prijestio, on se ispričao. Pomiješao je stvari, svom bivšem kolegi je pomogao u rehabilitaciji, sada se više nitko neće baviti meritumom stvari, sada će svi govoriti da Dobrović laže, a Marić govori istinu”, rekao je Grmoja, kako prenosi N1.

Naglasio je da će sada Dobrović ‘ispasti lažov’, ali kako je on jedan od najpoštenijih ljudi koje je upoznao u politici. “Da je mislio nešto mutiti, ne bih išao na to da jučer inzistira da se objavi snimka, pomiješao je stvari”, poručio je Grmoja.

Dobrović je, podsjetimo, optužio Marića da je članovima Nadzornog odbora HBOR-a sugerirao da glasuju za odobrenje kredita Agrokoru teškog 48,3 milijuna eura. Marić mu je odgovorio da ‘bezočno laže’ te najavio tužbu za klevetu ukoliko mu se ne ispriča.

Nakon što je danas objavljena snimka sa sjednice, Dobrović je izjavio kako je povratio sjećanje i pogriješio. “Ispričavam se ministru Mariću i javnosti, bio je na sjednici, ali se izuzeo od rasprave i očito sam zamijenio njegovu ulogu s nekim drugim”, rekao je Dobrović.

Komentiraj