FaH

Grmoja opovrgava nagađanja o ulasku Aleksića u Mostov klub

Glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja opovrgnuo je u petak medijska nagađanja da sastanak čelnika Mosta Bože Petrova s predstavnicima Udruge Franak ima veze s prelaskom saborskog zastupnika iz te udruge Gorana Aleksića u Mostov zastupnički klub.

“Na sastanku Petrova s članovima Franka bilo je riječi o onome što se dešava u odnosu izvršne vlasti prema njihovim problemima, a mislim da Aleksić uopće na tom sastanku nije ni bio. Oni traže podršku u pravnoj borbi protiv banaka”, rekao je Grmoja Hini.

Mediji su u petak izvijestili da je Petrov nenajavljeno održao dvoipolsatni sastanak s predstavnicima Udruge Franak, nakon čega je izjavio da su razgovarali o konverziji kredita i arbitraži u Washingtonu. Petrov je također opovrgao da je bilo riječi o priključenju Aleksića Mostovom. Aleksić je u Sabor ušao kao dio koalicije Jedina opcija, okupljene oko Živog zida.

Mostov se saborski Klub ovih dana, nakon prelaska odmetnutog zastupnika Živog zida Hrvoja Runtića, “podebljao” na 14 zastupnika, a mediji nagađaju kako bi se mogao i dalje širiti zbog sukoba u Živom zidu.

Komentiraj