Politički taknik Mosta Nikola Grmoja u utorak se na konferenciji za novinare osvrnuo na najave ministra zdravstva Milana Kujundžića kako će pokrenuti disciplinski postupak oduzimanja lječničke licence za Ines Strenju Linić i Božu Petrova.

“Čini mi se da je to za rubriku vjerovali ili ne. Mi ćemo se baviti konkretnim razlozima zbog čega smatramo da Kujundžić više ne smije biti ministar zdravstva. Već smo iznijeli pet točaka zašto napraviti izmjene hitne”, kazao je Grmoja, kako prenosi Dnevnik.hr.

Grmoja je dodao kako će više o toj temi reći ines Strenja Linić i Božo petrov na sutrašnjoj konferenciji za novinare. “Nećemo se spuštati na osobnu razinu. On ima takav stil i ako misli da se tako treba ponašati ministar u Vladi, neka se tako ponaša”, poručio je.

Naglasio je kako su njihovi razlozi zahtjeva za ostavkom su neprovođenje reforme u sustavu zdravstva. “Nisam stručnjak za medicinu da bih mogao komentirati izvješće, ali naš je savjet za zdravstvo naveo razloge zašto bi k Kujundžić trebao otići i tiču se reformi u zdravstvu”, rekao je.

Komentiraj