GRMOJA “Novinari su svim silama nastojali ocrniti Petrova, rijetko poštenog čovjeka koji je žrtvovao miran obiteljski život”

HINA/ Nikšša MILETIĆ

Glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja u nedjelju je na svom Facebook profilu ustvrdio kako su novinari ‘svim silama nastojali ocrniti rijetko poštenog čovjeka koji je žrtvovao miran obiteljski život’ – čelnika Mosta nezavisnih lista Božu Petrova.

“Petrov je lopina i varalica jer je prekršio javnobilježnički ugovor tako što ni Karamarku ni Milanoviću nije predao vlast nego je upornim inzistiranjem natjerao HDZ da pristane na nestranačkog kandidata kojeg nisu mogli kontrolirat pa su ga na kraju zajednički srušili.

On je lopina i izdajica jer im zajedno s Oreškovićem nije dopustio prodaju nacionalnih interesa za forinte. Petrov je nedosljedan jer je bio “u koaliciji” s HDZ-om i jer im je predao svu vlast zbog čega je Karamarko bijesnio da je s Petrovom nemoguće surađivati.

Petrov je kolebljivac bez čvrstog stava što je pokazao time da je čvrsto branio Orepića od napada HDZ-a. I time što Karamarku nije dopustio uzurpaciju represivnog aparata, tako žarko željenog. Petrov je foteljaš i to je pokazao time što je bio spreman odreći se mjesta potpredsjednika Vlade, ali i time što je odbio sve pokušaje preslagivanja nakon pada Vlade i ostao vjeran ideji koju je zastupao”, napisao je Grmoja na Facebooku.

Kaže da je to ‘logika dijela novinara, medija, analitičara i komentatora koji su u proteklih 8 mjeseci svim silama nastojali ocrniti rijetko poštenog čovjeka koji je žrtvovao miran obiteljski život i kako bi prvo nabolje mijenjao svoj rodni grad, a nakon toga i Hrvatsku’. Grmoja dodaje da su mnogi kriminalci i interesne skupine polomili zube na Petrovu, koji je sačuvao obraz i poštenje.

“I to mu nikada neće oduzeti koliko god riječi izgovorili i tekstova natipkali”, zaključuje Grmoja.

Petrov je lopina i varalica jer je prekršio javnobilježnički ugovor tako što ni Karamarku ni Milanoviću nije predao…

Posted by Nikola Grmoja on Saturday, August 27, 2016

Komentiraj