Grmoja: Ne bojim se Ostojićeve tužbe

Patrik Macek/PIXSELL
Glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja u četvrtak nije želio komentirati tužbu, koju je protiv njega najavio tehnički ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić poručivši tek kako se te tužbe ne boji.
“O tome sam sve već rekao, a tužbe se ne bojim”, rekao je Grmoja Hini.
Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić kazao je danas kako je zbog klevete, laži i javnog sramoćenja kojem ga je Grmoja izložio, angažirao odvjetnika u privatnoj tužbi.
Grmoja je naime, nedavno iznio sumnju kako je PNUSKOK pratio i izlistavao pozive čelnika Mosta Bože Petrova te je otvorio i pitanje da li je ministar Ostojić stajao iza zlouporabe policijskog aparata.
Indicije o praćenju Petrova temeljio je na anonimnoj predstavci koja je došla saborskom Odboru za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost, a Grmoja je o svemu izjavu dao i USKOK-u.
USKOK je pak u srijedu izvijestio kako lider Mosta Petrov nije bio praćen niti su prema njemu primjenjivane bilo kakve mjere tajnog nadzora. Grmoja je komentirao kako mu je takav rezultat izvida posve očekivan te da će se, ako akcija nije zavedena, teško dokazati i doznati istina.
Napomenuo je i kako treba sačekati zaključak saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost o podnešenoj predstavci.
Mediji zadnjih dana nagađaju kako je najizgledniji kandidat za čelnika tog saborskog odbora upravo Ranko Ostojić.

 

Komentiraj