GRMOJA “I dalje sam spreman primiti metak za Orepića”

HINA/ Lana SLIVAR DOMINIĆ

Današnju odluku Vlahe Orepića da napusti Klub zastupnika Mosta komentirao je za Dnevnik.hr i Nikola Grmoja, koji je rekao kako ne vjeruje da je razlog napuštanja njegova izjava o izbjeglicama iz BiH od koje se Orepić ogradio.

“Nakon što se on ogradio od dijela moje izjave koja je bila shvaćena u cijelosti, ja sam bio taj koji je smirivao situaciju i pohvalio Vlahu što se kao hrvatski branitelj zauzima za pomirenje. Što se tiče izjava unutar Mosta, tu vlada potpuna sloboda. Zastupnici koji su nama prešli iz drugih stranaka slobodno izražavaju svoje mišljenje i kažu da su se preporodili jer bez ikakvih sankcija mogu govoriti o svojim stavovima”, rekao je Grmoja.

Javnosti i Orepiću je poručio kako je i dalje spreman za njega ‘primiti metak’. Na Orepićevu konstataciju o ideloškoj opterećenosti članova Mosta Grmoja je uzvratio kako u Mostu postoje ljudi različitih svjetonazora. “Nikad nije bio problem da bilo tko izrazi svoje mišljenje i tu ne vidim nikakav problem i nikakvu zatvorenost”, poručio je.

Iz Mosta je otišao i njihov splitski vijećnik Martin Pauk, a Ivan Kovačić su otišli iz Saboa. Grmoja je kazao kako se Most ne raspada.

Komentiraj