GRMOJA DEMANTIRA MEDIJSKE NAPISE “Petrov ostaje na čelu MOST-a”

Marko Prpic/PIXSELL

“Njegove obveze u Vladi su velike, ali Petrov ostaje na čelu MOST-a”, poručio je u ponedjeljak za N1 glasnogovornik MOST-a nezavisnih lista Nikola Grmoja nakon što su se u medijima pojavile špekulacije kako se Petrov povlači s čela MOST-a.

“Most je politička platforma koja je narasla jako brzo okupljanjem nezavisnih lista i inicijativa i svih dijelova Hrvatske. Naravno da nam je potrebno restrukturiranje u smislu pretvaranja u organizaciju koja će u svim dijelovima Hrvatske imati strukture koje će moći izaći na lokalne izbore, ali i kako bismo bili spremni za sve nacionalne izbore koji nas u budućnosti čekaju”, rekao je Grmoja.

Naglasio je kako je sasvim očito da je MOST treća opcija, koja jačanjem svoje strukture ‘može postati još opasniji konkurent dvjema najvećim strankama’. “U vrlo kratkom periodu nije isključeno da Most bude najjača politička opcija u Dalmaciji”, dodao je.

MOST je i preko svog službenog Facebook profila potvrdio kako Božo Petorv ostaje na čelu MOST-a.

“Božo Petrov ostaje na čelu MOST nezavisnih lista! Ako će biti nekih promjena, one će se odnositi isključivo u svrhu jačanja baze kako bi se u budućnosti transformirali u najjaču političku opciju u Hrvatskoj”, napisali su.

Božo Petrov ostaje na čelu MOST nezavisnih lista!

Ako će biti nekih promjena, one će se odnositi isključivo u svrhu jač…

Posted by MOST nezavisnih lista on Monday, February 8, 2016

Komentiraj