“Martina Dalić ne može ostati potpredsjednica Vlade”, poručio je politički tajnik i saborski zastupnik Mosta, Nikola Grmoja za N1.

“Jučer sam govorio o tome da bi trebalo pokrenuti razgovore, vidio sam da određeni zastupnici iz oporbe istupaju i govore o opozivu, a nikakvih kontakata nije bilo. Potreban je 31 potpis da bi se krenulo u to, a vidimo događaje posljednjih dana – skandal oko Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa, ostavci Marina Strmote koji je pobjegao glavom bez obzira pa događanja oko Agrokora – pokazuje da treba nešto učiniti”, izjavio je Grmoja.

“Škegro i ekipa oko nje je tumor koji je metastazirao u samom srcu Vlade i njega je potrebno hitno odstraniti”, poručio je Grmoja, dodavši kako mu se premijer Plenković doima kao čovjek svezanih ruku. “Ramljak je otišao, on mu nije našao zamjenu, to je čovjek koji ne donosi odluke, možda jest dobar diplomat, ali definitivno nije dobar premijer”, zaključak je Nikole Grmoje.

Grmoja je također podsjetio da je Most nudio konkretna imena, ali na koja u HDZ-u nisu pristali. Istaknuo je kako ne zna kako će nagodba završiti, ali bi volio da bude što više zadovoljnih.

Grmoja je završio intervju svojim viđenjem situacije u Agrokoru, za što je parafrazirao Vladimira Šeksa: “Prikriti, obmanuti i zdrpiti – za to netko treba odgovarati”.

Komentiraj