GRMOJA: “Ako Možemo! budu rušili Bandića, neće biti dobro”

 

Politički tajnik Mosta Nikola Grmoja u utorak je za N1 komentirao platformu Možemo!, za koju kaže da su još uvijek nezrela politička opcija.

“Ako Možemo budu rušili Bandića, neće biti dobro. Oni trebaju još puno političkog iskustva, ali sada su zeleni. Mi smo 2015. bili neiskusni, činili so greške ali sada imamo kapacitete za promjene u državi, ali i u Zagrebu. Nas muče slatke brige, svi kandidati u zagrebačkim jedinicama imaju kapaciteta da napadnu Zagreb”, rekao je Grmoja.

Uvjeren je da će imati jaku listu za zagrebačku skupštinu, ali i kandidata. “Marija Selak Raspudić je napravila fantastičan rezultat, ali i Zvonimir Troskot je ostvario dobar rezultat”, rekao je Grmoja.

Kada je voditeljica N1 televizije kazala da je platforma Možemo! na parlamentarnim izborima ostvarila odličan rezultat i da nisu opcija bez snage, Grmoja je rekao da je Most – iskusniji. Lijevo-zelena koalicija, podsjetimo, na ovim je parlamentarnim izborima osvojila sedam mandata, tek jedan manje od ‘iskusnijeg’ Mosta.

“Oni su profitirali na potresu, ali tu je puno različitih stavova. Katarina Peović zagovara oduzimanje štednje građanima, no vidjet ćemo kako će se stvari u kotaciji razviti. Most je iskusniji”, zaključio je Grmoja.

Komentiraj