Griezmann: “Predugo sam trpio svakakve komentare na svoj račun”

Francuski repezentativac i napadač Barcelone Antoine Griezmann gostovao je u ponedjeljak u talk showu Jorgea Valdana, velike zvijezde Reala 80-ih godina.

Griezmann je u Barcelonu stigao prije godinu i pol dana za 120 milijuna, čime je postao treći najskuplji igrač u povijesti Barcelone. “Na predstavljanju u Barceloni rekao sam da neću govoriti van terena, nego na njemu, ali mislim da je nakon toliko neopravdanih i teških kritika na moj račun vrijeme da postavim stvari na njihovo mjesto. Predugo sam trpio svakakve komentare na svoj račun i ružne stvari koji mi se događaju i odlučio sam da je dosta toga”, kazao je na početku francuski reprezentativac.

“Umara me, žalosti i čini depresivnim svakog jutra gledati i čitati loše vijesti o sebi i momčadi. Proživljavamo teških godinu dana, ali uvjeren sam da imamo momčad za velike stvari. To moramo dokazati na terenu, kao pojedinci i kao ekipa”, rekao je i dodao da sigurno ne pomaže ni činjenica da svakih nekoliko dana igraju i putuju na drugi kraj Španjolske i Europe.

Govorio je i o odnosu s kapetanom kluba, Leom Messijem. “Prvog dana kada sam došao u Barcelonu pričao sam s Leom. Rekao mi je da sam ga sje*** time što sam godinu dana ranije odbio doći u Barcelonu i tako upropastio već dogovoreni transfer, zato što je on javno tražio od uprave da me dovede. Međutim, rekao mi je da je sada uz mene i to mi pokazuje svakog dana. Leo zna da ga jako poštujem i da mu se divim”, kazao je.

“Meni je odluka da 2018. ostanem u Atleticu donijela velike probleme u obitelji, jer svi su htjeli da odem u Barcelonu. To sam napravio idućeg ljeta. Trebao sam promjenu, a moju odluku ubrzalo je što su otišli ključni igrači poput Godina i Lucasa”, objasnio je.

Svoje loše igre u Barceloni opravdava činjenicom da je klub u godinu i pol dana promijenio tri trenera. “Svaki je imao viziju potpuno različitu od svog prethodnika, i kod svakog sam igrao različitu ulogu. Valverde me je stavljao na lijevo krilo, što nije moja pozicija. Kod Setiena sam igrao jednu pa bio rezerva drugu utakmicu. Moj otac ga je pitao zašto me tako tretira, ali ja nisam htio da se miješa. Nedavno je došao Koeman, pa vam je jasnije zašto nisam imao vremena na pravi način se prilagoditi suigračima ni oni meni. I onda još dođu problemi s upravom i smjena predsjednika, a novi predsjednički kandidati samo raspravljaju jesam li ja pravi igrač za Barcelonu. Mislim da to nije njihov posao”, rekao je, između ostalog Griezmann.

Komentiraj