Grčić: Nema šanse da se itko u SDP-u ‘preko noći’ odrekne Zorana Milanovića

Goran Kovacic/PIXSELL

Član Predsjedništva SDP-a i saborski zastupnik Branko Grčić u subotu je izjavio kako je Zoran Milanović ostavio duboki trag u toj stranci te da nema šanse da ga se bilo tko u SDP-u odrekne “preko noći.”

“Zoran Milanović je ostavio duboki trag u SDP-u u ovih deset godina i zaista nema nikakve šanse da se bilo tko u SDP-u ‘preko noći’  odrekne Zorana MIlanovića i svega onoga onoga što je u stranci dobroga donio”, izjavio je  Grčić novinarima u subotu navečer, nakon završetka Izborne konvencije splitskog SDP-a.

Grčić je na toj konvenciji izabran za člana Predsjedništva splitskog SDP-a te je rekao da su u splitskom SDP-u  sada “spremni okrenuti novu stranicu”.

“Čekaju nas lokalni izbori i moramo naći dobrog i kvalitetnog kandidata za splitskog gradonačelnika te pokušati ponovno osvojiti vlast”, kazao je Grčić.

Na upit razmatraju li se već sad imena koja bi mogla biti  SDP-ovi kandidati za splitskog gradonačelnika, Grčić je odgovorio da bi se zasad suzdržao glede imena, jer će tijela SDP-a o tomu obaviti široke konzultacije.

“Nastojat ćemo iznjedriti kandidata za splitskog gradonačelnika,  prije svega u SDP-u, ali nije isključeno da se razgovara i o kandidatima koje bi SDP podupro”, dodao je Grčić.

Komentiraj