SDP-ov Peđa Grbin osvrnuo se danas putem Facebooka na nedavne medijske i političke poteze MOST-a i Bože Petrova. Njegovu objavu u nastavku prenosimo u cijelosti.

“Most je u zadnjih par dana, u pripremi za izbore, krenuo s pravom malom medijskom ofenzivom. Dio toga je i članak koji ovdje dijelim, a u kojem Most tvrdi da su oni bili za raspuštanje Sabora odmah, bez odgode, ali, jel’te, velike stranke to nisu dale…

Srećom, u Hrvatskoj su mnoge informacije javno dostupne pa je vrlo lako pronaći linkove na kojima se vidi kako Božo Petrov još prošlog tjedna tvrdi da se u pristojnim zemljama izbori ne održavaju preko ljeta i traži da budu u rujnu ili gdje Šimić jučer tijekom rasprave objašnjava zašto su predložili upravo rujan za izbore”.

MOST zadnje dane koristi za guranje svoje propale agende

“Ali, da se svaka dvojba oko toga da li je inicijativa za raspuštanje Sabora 15. srpnja došla od Mosta ili ne otkloni, dovoljno je pogledati ovaj link http://www.sabor.hr/prijedlog-odluke-o-raspustanju-hrvatsko… na kojem se nalaze svi prijedlozi za raspuštanje Sabora i pronaći onaj Mostov, u kojem piše da se Sabor raspušta baš 15. srpnja…. Zašto smo se mi iz SDP-a pridružili toj inicijativi i prihvatili taj datum? Samo zato što prošlog tjedna, kada smo tražili podršku za raspuštanje Sabora, bez potpore Mosta toga raspuštanja ne bi bilo i nastavila bi se agonija ove Vlade, u kojoj sudjeluje i Most, a koja i zadnje dane koristi za guranje svoje propale agende kao što je poskupljenje zdravstvenog osiguranja i zdravstvenih usluga…

U ovih šest mjeseci se doista mnogo toga promijenilo, ali nekoliko je stvari ostalo konstanto: Božina prevrtljivost i Mostovsko laganje…”, zaključuje Grbin.

Komentiraj