GRBIN PREDSJEDNICI “Nećete me ušutkati”

Patrik Macek/PIXSELL

Saborski zastupnik SDP-a Peđa Grbin u petak je preko društvene mreže Facebook kritizirao hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović zbog izjava u jučerašnjem intervjuu za Novu TV.

Predsjednica je, podsjetimo, između ostalog, izjavila kako koncentracija na afere nije dobra i da ljudi zbog toga npuštaju zemlju.

“Nakon što je osnovala radnu skupinu za brendiranje Hrvatske, Predsjednica Republike izjavila je: “Mislim da zapravo ova koncentracija na afere, … nije dobra i dalje utječe na iseljavanje stanovništva iz Hrvatske. “.

Dakle, Predsjednica Republike kaže da je za stanje u društvu manje štetno da zamjenik ravnatelja policije otkriva policijske istrage kriminalcima, nego da se o tome priča.

Za nju je manje pogubno kada se lažiranim SMS-ovima maše po javnosti, nego kada se to razotkrije.

Manje joj smeta što su u bolnicama žene prečesto izvrgnute nehumanim i ponižavajućim tretmanima, nego kada one o tome javno progovore.

Njoj je normalnije da mrtvaci daju potpis za referendum Željke Markić nego kada mi živi kažemo da to nije normalno…

E pa, poštovana Predsjednice, ako je Vama to u redu, meni nije i zato ću o svim tim svinjarijama nastaviti govoriti i ni Vi niti itko drugi me neće ušutkati”, poručio je Grbin na Facebooku.

Komentiraj