GRBIN ‘Milanović plijeni pažnju javnosti i očito za to ima razloga’

Hina

Peđa grbin, gostujući na N1 televiziji, između ostaloga govorio je o Zoranu Milanoviću i tome hoće li on biti kandidat SDP-a za predsjednika države na izborima 2019. godine.

Grbin je otkrio kako se našao u Čakovcu s bivšim predsjednikom stranke Zoranom Milanovićem.

“Naš kolega, gradonačelnik Čakovca, Štef Kovač, nas je pozvao da posjetimo manifestaciju koja se događa u Čakovcu, za koju do ove godine nisam niti znao da se događa. Bilo mi je posebno zanimljivo vidjeti kako je sama najava da će se Milanović pojaviti u Čakovcu dovela do toga da bude 5 ili 6 televizijskih ekipa sa spremnim live vezama. Očito je da taj čovjek, gdje god da se pojavi, plijeni pažnju javnosti i očito za to ima razloga”, rekao je Grbin.

Poručio je kako je prerano govoriti o kandidatima za predsjednika Republike.

“U strankama se stvari rješavaju po redoslijedu. Prerano je, a ako se sjećate na pretprošlim predsjedničkim izborima, kad je Ivo Josipović bio SDP-ov kandidat na izborima i pobijedio, SDP je uveo novinu, to su bili predizbori za našeg predsjedničkog kandidata. Uvjeren sam da ćemo za godinu i pol – dvije to ponoviti, tako da će članovi i članice biti ti koji će odlučiti tko će nas kao stranku predstavljati na izborima”, rekao je Grbin.

Komentiraj