facebook.com

GRAWE, Heineken Hrvatska i Schrack Technik novi članovi Poslovne Inicijative Dobra Hrvatska

Djelovanju Poslovne inicijative Dobra Hrvatska pridružila su se tri poduzeća aktivna u razvoju društveno odgovornog poslovanja u Republici Hrvatskoj:

GRAWE Hrvatska, Heineken Hrvatska i Schrack Technik.

Kao i drugi članovi inicijative i ova su poduzeća odlučila udružiti znanja, kompetencije i utjecaj kako bi zajedničkim snagama sudjelovala u kontinuiranom ulaganju u poslovni uspjeh, gospodarski razvoj te odgovoran odnos prema zaposlenicima, zajednici i okolišu.

Pridruživanjem Poslovnoj inicijativi Dobra Hrvatska ova se poduzeća uključuju u misiju koja predstavlja doprinos bržem i širem razvoju društveno odgovornog poslovanja u Hrvatskoj organiziranim i zajedničkim djelovanjem poslovnih subjekata, jednako unapređenjem aktivnosti u tvrtkama, kao i osvješćivanjem široke poslovne i opće javnosti o društveno odgovornom poslovanju i održivom razvoju.

Poslovna inicijativa Dobra Hrvatska okuplja uspješne i dobre poslovne subjekte, osobito u sektoru proizvodnje i proizvodnih usluga, kao i sve one koji primjenjuju načela društvene odgovornosti u svojem djelovanju. U njezinom se djelovanju tvrtke potiču na sustavnost u unapređenju i nova vlastita iskustva u DOP-u, networking te kontinuirano učenje s ciljem stvaranja novih primjera dobre prakse.

http://odgovorno.hr/

Komentiraj